Zorgorganisatie MET ggz kiest voor Acaleph

Geleense veiligheidsopleider waarborgt veiligheid van medewerkers en cliënten

Dinsdag 9 juli 2019

Zorgorganisatie MET ggz, met vestigingen verspreid over heel Limburg en een deel van zuidoost Brabant heeft voor Acaleph Opleiding, Training en Adviezen gekozen als haar nieuwe partner op het gebied van veiligheid. Acaleph zal binnen de organisatie diverse veiligheidsopleidingen en de ontruimingsoefeningen voor haar rekening nemen.

Ervaring
,,Doel van Acaleph is enerzijds om de veiligheid van de medewerkers van de organisatie te waarborgen, anderzijds staat vanzelfsprekend ook de veiligheid van de cliënten centraal in het plan van aanpak. We zijn er trots op dat MET ggz voor ons bedrijf heeft gekozen”, aldus Rob Koopmans, accountmanager van Acaleph. ,,We zijn sinds jaar en dag sterk vertegenwoordigd in de zorgsector en onze instructeurs beschikken mede daardoor over brede branche-specifieke ervaring. Ons team neemt de uitdaging om de veiligheid van de medewerkers van MET ggz en haar cliënten te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren dan ook met beide handen aan”, vult Joey Nijsten, directeur van Acaleph, aan.

MET ggz
MET ggz begeleidt en behandelt mensen met psychische klachten. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij de organisatie terecht voor ondersteuning.

https://www.metggz.nl/


____________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook