Sevagram Verwenzorg zwemt voor KWF Kankerbestrijding

Limburgse zorgorganisatie toont maatschappelijke betrokkenheid door steun aan ander goed doel

Branded content
Woensdag 17 juli 2019

‘Maatschappelijk betrokken ondernemers steunen Sevagram Verwenzorg, nu tonen wij als goede-doelen-stichting van Sevagram onze maatschappelijke betrokkenheid door ook een ander goed doel te steunen’. Onder dit motto springt een team ambassadeurs van Sevagram Verwenzorg op 8 september in de Maas om tijdens het evenement Swim to Fight Cancer op sportieve wijze geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.
Swim to Fight Cancer is een landelijk initiatief dat dit jaar voor het eerst naar Maastricht komt. De organisatie van de zwemtocht rekent op ten minste 500 deelnemers. De tocht begint in de haven van de Maastrichtse watersportvereniging MWC. Elke deelnemer legt een parcours van één of twee kilometer af.

Sevagram Verwenzorg Benefiet
Het Sevagram Swim to Fight Cancer-team bestaat uit bestuursvoorzitter Pim Steerneman, projectleider Vastgoed Mike Storcken en vier zakelijke relaties: gerechtsdeurwaarder Ramona Batta, Jos Crijns van Avance (werving en selectie) en Ronald en Majelle Panis. De equipe is hard aan het trainen voor de race. Er zijn al duizenden euro’s aan sponsorgelden binnen. „Sevagram staat als zorgorganisatie met beide benen in de samenleving,” aldus Pim Steerneman. „Wij zamelen het hele jaar door op allerlei manieren geld in voor Sevagram Verwenzorg – onder andere met het Sevagram Verwenzorg Benefiet dat elk jaar weer is uitverkocht - maar dat wil niet zeggen dat we onze ogen sluiten voor andere belangrijke doelen in de samenleving. Daarnaast zijn wij een organisatie waar bewegen en vitaliteit (voor cliënten en medewerkers) speerpunten zijn in ons innovatieprogramma. Wij vonden dan ook dat wij bij een mooi initiatief als Swim to Fight Cancer niet mochten ontbreken.”

Jaarlijks netwerkfeest
Als iedereen elkaar een beetje helpt, knapt de samenleving daarvan op, aldus de Sevagram-bestuursvoorzitter. „Maatschappelijk betrokken ondernemers die willen helpen het leven van onze cliënten een stukje leuker te maken, kunnen op hun beurt ons weer steunen met hun aanwezigheid op het Sevagram Verwenzorg Benefiet 2019. Dat wordt op vrijdag 29 november gehouden in feest-locatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht. De voorbereidingen voor dit jaarlijkse netwerkfeest zijn in volle gang. Maar eerst maar eens een stukje zwemmen.”

Meer informatie over ons netwerkfeest: www.sevagramverwenzorg.nl

______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram