Overhandiging bidbook Eurovisiesongfestival 2020

Maastricht maakt zich sterk voor muzikaal festijn

Donderdag 11 juli 2019

In het mediapark in Hilversum droeg de Maastrichtse burgemeester Annemarie Penn-te Strake op woensdag 10 juli 2019 onder feestelijke omstandigheden het bidbook van de stad over aan NPO. Bij de Nederlandse Publieke Omroep gaan ze de komende maand in beraad over de standplaats van het Eurovisiesongfestival 2020.

De burgemeester deed dat overigens niet alleen; ze had een hele Maastrichtse delegatie, waaronder vertegenwoordigers van culturele instellingen, verenigingen en afgevaardigden uit het bedrijfsleven, meegebracht.


Het bidbook is een verslag waarin de mogelijkheden en plannen voor Maastricht als gaststad voor het Eurovisiesongfestival 2020 tot in detail wordt toegelicht. Momenteel zijn behalve Maastricht, ook Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Arnhem nog in de race. 


___________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram