Gepla BV krijgt opdracht hoofdkantoor Jumbo gegund

Grote opdracht voor Limburgse totaalafbouwer

Dinsdag 16 juli 2019

Afbouwbedrijf Gepla uit Elsloo bouwt mee aan de uitbreiding van het hoofdkantoor van supermarktketen Jumbo in Veghel. De Limburgse totaalafbouwer gaat rechtstreeks voor opdrachtgever Jumbo aan de slag en zal zorg dragen voor alle systeemwanden, plafonds, spuitwerk en behangwerk. In totaal wordt ruim 5.000 m2 vloeroppervlakte ingedeeld in kantoren, spreekkamers, vergaderruimtes en concentratie-werkplekken.

Gepla draagt steeds vaker zorg voor de complete afwerking en inrichting van gebouwen. Diverse afbouw-gerelateerde disciplines vormen daarbij samen één geheel, waarbij Gepla ervoor zorgt dat alle facetten naadloos op elkaar aansluiten. In dit geval is er allereerst richting opdrachtgever Jumbo een advies uitgebracht over de toe te passen materialen, oplossingen, detailleringen en geluidseisen. In overleg zijn er vervolgens definitieve keuzes gemaakt. Gepla blijft gedurende het hele project betrokken als sparringpartner, ook bij aanvullende klantwensen en het optimaliseren van de uitvoeringsplanning.

____________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook