‘Cultuur houdt de samenleving vitaal’

Parkstad Limburg Theaters zet stevig in op groeps- en zakelijke arrangementen

Branded content
Vrijdag 5 juli 2019

Het zal weinigen ontgaan dat het Parkstad Limburg Theaters (PLT) voor de wind gaat. De bezoekerscijfers stijgen nog elk jaar en de band met de samenleving is de afgelopen jaren flink versterkt, wat deels te maken heeft met de culturele revival die Parkstad Limburg doormaakt. Ook als het gaat om het faciliteren van het bedrijfsleven timmert PLT stevig aan de weg. Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken dat de twee theaters de perfecte plek zijn voor zakelijke events, diploma-uitreikingen en congressen. Maar PLT heeft bedrijven meer te bieden. Bijzondere arrangementen bijvoorbeeld, waarbij zakelijke relaties, maar ook vriendengroepen of verenigingen op een andere manier kunnen kennismaken met het theater. „Ons brede cultuuraanbod laat zich uitstekend combineren met zakelijke ontvangsten, maar ook met netwerkbijeenkomsten, bedrijfsuitjes en Ladies Nights,” zegt Lusanne Simons, binnen PLT onder meer verantwoordelijk voor de zakelijke markt. „Een voorstelling bijwonen met vooraf een exclusief diner en na afloop een borrel kan natuurlijk ook.”

Gevarieerd
De ontspannen setting waarin je verkeert als je een theatervoorstelling bijwoont, kan bevorderlijk zijn voor het zakendoen, is de ervaring van Lusannes collega Ruud Coumans. „We kunnen bedrijven en organisaties op maat bedienen. Onze zakelijke musicalarrangementen bijvoorbeeld lopen goed, maar ons aanbod is zo divers dat we elk bedrijf en elke organisatie, groep of vereniging binnen alle genres een passend voorstel kunnen doen.”

'De ontspannen setting waarin je verkeert als je een theatervoorstelling bijwoont, kan bevorderlijk zijn voor het zakendoen’

Vitaal
Een theater is een mystieke omgeving, boordevol dynamiek, waar verhalen worden gedeeld, maar ook zakelijke relaties worden gesmeed en verder uitgediept. De mogelijkheden zijn vrijwel onuitputtelijk. Ruud: „Als mensen het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te nemen of een demonstratie van een stuk techniek te krijgen, dan regelen we dat. Rond een theatervoorstelling gebeurt zoveel! Voor zakelijke relaties is het interessant om dat van dichtbij mee te maken. Cultuur houdt de samenleving vitaal en is goed voor de bedrijvigheid.”

Parkstad Limburg Theaters
www.plt.nl/zakelijk 

____________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook