Bentley stijgt tot grote hoogte in Maastricht

Spectaculaire actie tijdens relatieavond in trendy rooftopbar

Woensdag 10 juli 2019


Het beroemde Britse automerk Bentley viert zijn honderdjarig bestaan. Voor Bentley Maastricht een mooie gelegenheid om zo'n vijftig vaste relaties uit te nodigen voor een bijzonder eeuwfeest in de trendy rooftopbar op de bovenste etage van het Student Hotel in het gezichtsbepalende  Eiffelgebouw aan de Boschstraat in de Limburgse hoofdstad. 

De toch al bijzondere avond kreeg een extra spectaculair tintje nadat een Bentley met behulp van een kraan tientallen meters de hoogte was in getakeld om vervolgens een tijdelijke parkeerplaats te vinden in de hoogst gelegen horecagelegenheid van Maastricht. 

Foto's Frits Widdershoven

____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook