Zuid-Amerikaanse sferen in Maastricht

Bassinario 2019 doneert meer dan 15.000 euro aan BIBI Huis Maastricht

Vrijdag 21 juni 2019


Donderdagavond toverde Ronde Tafel 179 Maastricht-Charlemagne de Maastrichtse ’t Bassin in Maastricht tijdelijk om tot Rio de Janeiro. Dat was namelijk het thema van deze editie 2019. Meer dan 900 gasten beleefden een zomerse avond in Zuid-Amerikaanse sferen.

De gerechten waren zuiders getint, en de Braziliaanse nationale kleuren geel en groen waren uiteraard volop aanwezig. Een sambaband en danseressen zorgden voor bijbehorende tropische muzikale omlijsting.

De cheque ging dit jaar naar het BIBI Huis Maastricht, dat onderdak biedt aan kinderen die om welke reden dan ook niet thuis kunnen blijven. In het BIBI Huis krijgen kinderen weer de kans gaan krijgen zich te ontplooien. Daarnaast wordt er specifieke hulpverlening geboden die gericht is op de problematiek van het desbetreffende kind. Het uiteindelijke doel is om de kinderen te laten uitgroeien tot stabiele volwassenen die weer in staat zijn om te genieten van het leven. Het BIBI Huis wil de donatie graag gebruiken voor de bouw van een tweede huis, voor iets oudere kinderen.

Foto’s Frits Widdershoven.


________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <


Lees ook