Stormachtig begin Epicuriales 2019

Culinair evenement in sprookjesachtige omgeving

Zaterdag 8 juni 2019


Reeds afgelopen donderdagavond werd de aftrap gegeven voor Epicuriales 2019. Het culinaire evenement van Luik, gelegen in het prachtige decor van het Parc de La Boverie.

In de loop der jaren is het evenement echt uitgegroeid tot een volwaardig en volwassen begrip in de culinaire wereld. Met twintig restaurants, met allen hun eigen paviljoen, is er qua smaak voor elk wat wils. In de Tente des Chefs koken dagelijks diverse internationale topchefs, waarvoor men een tafel kan reserveren.

Vrijdagnamiddag/avond moest het evenement enige uren dicht, vanwege de dreiging van het noodweer. Maar vanaf 19u mochten de deuren dan toch weer open. En deze blijven open, op het gratis toegankelijk evenement, tot en met Pinkstermaandag.

Zie hier het fotoverslag van Ezgi Uslu

Kijk voor meer informatie op www.epicuriales.be

 

Lees ook