German Brass-concert in de Rodahal

Traditie én innovatie verklaren roem koperblaasensemble

Woensdag 12 juni 2019

Traditie én innovatie zijn de sleutelwoorden achter het succes van het mondiale succes van blaasensemble German Brass. Al jaren staat het wereldberoemde ensemble voor koperblaasmuziek op het allerhoogste niveau. German Brass bestaat uit tien gerenommeerde soloblazers van bekende Duitse symfonische orkesten. Samen laten zij horen wat ‘eenheid in verscheidenheid’ inhoudt en brengen zij de dynamische en symfonische kwaliteiten van de brassinstrumenten tot uitdrukking.

Tijdens een concert in de Rodahal in Kerkrade presenteert German Brass op donderdag 4 juli een divers repertoire: van Scheidt tot Shostakovitch en van Dixieland tot Bossa Nova. Het zijn echter zijn gewaardeerde uitvoeringen van de muziek van Johann Sebastian Bach die dit ensemble zijn status geven. De uitvoeringen van German Brass zijn steevast een memorabele happening.

Een kaartje voor deze muzikale avond is te koop via www.plt.nl en kost € 36,50 per stuk.

_______________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook