Chapeau Château Fair: Relais & Châteaux

Luxueus publieksevent op 23 juni op kasteeldomein Château St. Gerlach

Zaterdag 15 juni 2019

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook is Relais & Châteaux op het event vertegenwoordigd.

Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging met zo’n 560 historische hotels en restaurants die worden geëxploiteerd door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaren. Allemaal delen zij een grote passie voor hun eigen bedrijf en een verlangen naar authenticiteit in de relatie met hun kanten.

Relais & Châteaux heeft leden over de hele wereld, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Ook Château St. Gerlach is - behalve onderdeel van de Oostwegel Collection - lid van Relais & Châteaux.

Tijdens de Chapeau Château Fair zal Relais & Châteaux prachtige ‘maisons’ binnen de Benelux, Oost-Europa en Scandinavië voorstellen.


+31 (0)20 225 3747
https://www.relaischateaux.com

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram