Chapeau Château Fair: OrthoMosa

Luxueus publieksevent op 23 juni op kasteeldomein Château St. Gerlach

Donderdag 20 juni 2019

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook OrthoMosa is op het event vertegenwoordigd.

Orthodontie Praktijk OrthoMosa in Maastricht werkt volgens de nieuwste inzichten en technieken. De bezoekers van de Chapeau Château Fair kunnen deze technieken niet alleen zien, maar desgewenst ook zelf ervaren. Zo is iedereen van harte uitgenodigd om vrijblijvend zijn gebit te laten scannen. Al een paar minuten later kan inzichtelijk worden gemaakt wat er allemaal mogelijk is met de onzichtbare beugels van Invisalign.

Koningsplein 55
6224 EE Maastricht
043-3212639
http://www.orthomosa.eu

 

Lees ook