Chapeau Château Fair: Oggetti

Luxueus publieksevent op 23 juni op kasteeldomein Château St. Gerlach

Dinsdag 11 juni 2019

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Oggetti is op het event vertegenwoordigd.

Oggetti (spreek uit: Odzjetti) is Italiaans voor ‘objecten’. De galerie in Bunde verkoopt bijzondere kunst en objecten uit de hele wereld. Nieuw, modern of vintage, maar altijd uniek en met een eigen verhaal. Elk stuk bij Oggetti is 
bijzonder en geschikt voor zowel woning als bedrijf. Advies, koop, verhuur, inkoop en consignatie. Open op vrijdag, zaterdag en op afspraak.

www.oggetti.nl
Vliegenstraat 78,
6241 CJ Bunde
+31 6 53709348
info@oggeti.nl
____________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook