Chapeau Cabillaud Haringparty

Haringhappen voor het goede doel

Donderdag 20 juni 2019


Alles wees er woensdagavond op dat de Chapeau Cabillaud Haringparty ook dít jaar weer met zon overgoten zou worden. Net op het punt dat de eerste haringen daadwerkelijk uitgedeeld werden, sloeg het weer om en moest de zomers geklede groep aanwezigen binnen no-time naar van het Scheutenterras naar binnen vluchten.

Dat mocht de pret echter niet drukken. Na de ergste regen kwam het feest buiten op gang en werd er alsnog genoten van de nodige haringen. Tijdens de veiling die onderdeel uitmaakt van de Chapeau Cabillaud Haringparty werd exclusieve producten en uitjes geveild. De opbrengsten van deze veiling worden dit jaar gedoneerd aan Stichting Loeka: een organisatie die zich inzet voor kinderen die lijden aan kanker. Hapjes en drankjes werden verzorgd door Ria Joosten Catering.

De veiling en de collectebus bracht een bedrag van 2.897,30 euro op voor het goede doel, Stichting Loeka

De haringparty werd mede mogelijk gemaakt door:
Hanos, Kellenears Croquetten, Bakkerij Fleuren, Ijsco Fantastico, Veuve, Lindeboom, Sjaak Smetsers, Cabillaud, Oostwegel Collections, DJ Rob Houkes, Pascal Vaes, Wijnen J Bart.

Bekijk nu de vlog van Daina en Xavier op Youtube! 

_________________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <


Lees ook