EMG en Erik Stevens Catering: samen sterker

Jonge Limburgse ondernemers volledig aan elkaar gewaagd

Branded content
Vrijdag 3 mei 2019

Liefde op het eerste gezicht. Die omschrijving is wellicht een tikje overdreven, maar een zakelijke klik was er wel degelijk toen de jonge Limburgse ondernemers Danny Keppels (nu 36) en Erik Stevens (31) elkaar zo’n vijf jaar geleden leerden kennen. „Al snel kwamen we erachter dat we elkaar ook in persoonlijk opzicht volledig aanvoelden,” zegt Keppels. „En dan kan het hard gaan.”

Flexibiliteit
Inmiddels werken Keppels, directeur-eigenaar van Event Management Group (EMG) en Erik Stevens van Erik Stevens Catering in Eijsden veelvuldig en succesvol samen. De rek is er nog lang niet uit, verzekert Danny Keppels. „In het begin liepen we tegen precies dezelfde problemen aan. Maar inmiddels zien we samen overal nieuwe kansen. En dat is mooi, zeker als je beiden werkzaam bent in een markt waarin alles draait om flexibiliteit. Je leert van elkaars ervaring. Allebei hebben we ons eigen bedrijf, maar als het erop aan komt, staat er één team.”


Danny Keppels

Show, don’t tell
De samenwerking tussen EMG en Erik Stevens Catering voltrekt zich op diverse plekken in Limburg, inclusief de vaste EMG-locaties de Schinvelderhoeve (Schinveld), Kasteelhoeve de Grote Hegge (Thorn) en Rebelle (Maastricht). Deze laatste locatie werd begin dit jaar door het invloedrijke vakblad MEETINGS uitgeroepen tot ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018’. Dat Rebelle ‘de beste van Nederland geworden is’, beschouwen de jonge ondernemers als een grote eer. Ze plukken er dagelijks de vruchten van. Toch is het zaak om met beide benen op de grond te blijven staan én ambitie te blijven uitstralen. Keppels: „Niet alleen maar roepen, maar het ook laten zien. Show, don’t tell!” Stevens: „Je moet het zelf ook voelen. Je kunt niet weten hoe de klant een evenement beleeft, als je er zelf niet tussen staat.”

 
Erik Stevens

'Niet alleen maar roepen, maar het ook laten zien.

Show, don't tell'

EMG
info@eventmanagementgroup.nl
www.eventmanagementgroup.nl

____________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook