Driemaal feest voor Demo Productions

Licht- en geluidbedrijf uit Stein eerste gebruiker vernieuwde Muziekgieterij

Dinsdag 28 mei 2019


De nieuwe zaal van poppodium de Muziekgieterij opende gisteren vroegtijdig haar deuren voor een bijzondere gelegenheid: licht- en geluidbedrijf Demo Productions uit Stein had maar liefst drie redenen om feest te vieren: het feit dat de onderneming twintig jaar bestaat, de bedrijfsovername van PS Showsupport (leverancier van audiovisuele apparatuur in Lanaken) en de presentatie van het nieuwe logo. ,,Ons feest is het allereerste evenement dat in deze nieuwe zaal mag plaatsvinden, zegt eigenaar Vianney Demollin van Demo Productions trots. ,,De nieuwe muziekgieterij gaat pas in september open, maar wij hebben de eer om hier als eersten te mogen staan.

Bekijk hier het fotoverslag van de avond en de Daina & Xavier vlog. 

Fotografie: Frits Widdershoven

Video: Chefvideo 

__________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook