Chapeau-diner bij Ricoh Geleen

'Netwerken tussen de printmachines'

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 2 april 2019


Een zogeheten 'Chapeau-apéro' werd deze week georganiseerd in de kantoren van Ricoh in Geleen. Die werden voor een paar uurtjes omgevormd tot een hippe horecazaak met een diner dat uitgeserveerd werd aan sta-tafels. De gasten waren relaties van Chapeau en Ricoh.

Directrice Astrid Roebroeck van Ricoh legde een link tussen Ricoh en Chapeau door te benadrukken dat print nog lang niet van de markt verdwenen is, maar dat daarnaast nieuwe communicatietechnieken ook nodig zijn. 'Het gaat om de combinatie en om de kwaliteit.'

Het heel gemêleerde gezelschap van zakenmensen uit allerlei branches kon zich daar goed bij vinden, evenals bij de gerechtjes en wijnen, die verzorgd werden door De avond werd mede mogelijk gemaakt door de Event Management Group en Erik Stevens Catering

 

Fotografie: Frits Widdershoven  

____________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook