Sven Wiertz treedt toe tot directie MECC Maastricht

Benoeming in lijn met groeiende ambities congrescentrum

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 1 maart 2019

Sven Wiertz treedt met ingang van vandaag toe tot de directie van MECC Maastricht. De uitbreiding van de directie van twee naar drie personen is in lijn met de groeiende portefeuille, de internationale ambities en de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht, zo laat het Maastrichtse congrescentrum weten.

Sven Wiertz is al geruime tijd werkzaam voor MECC Maastricht waarvan de laatste zes jaar als Manager Event Services. In zijn functie als Operations Director is hij operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen, congressen en evenementen. 

De aanstelling van Wiertz als Operations Director - naast Managing Director Rob van de Wiel en Commercial Director Frank Mimpen – heeft volgens Managing Director Rob van de Wiel te maken met de ambities van MECC Maastricht. ,,We zijn belangrijke stappen aan het zetten om MECC Maastricht toekomstproof te maken en onze ambitieuze plannen te kunnen realiseren”, aldus Van de Wiel. ,,Een nieuwe managementstructuur en versterking van de directie zijn daarbij essentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat de toetreding van Sven Wiertz tot de directie een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze verdere internationale ontwikkeling.”

_________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <