Museum aan het Vrijthof presenteert werk Ronald Kolk en Margareth Stalman

Foto verslag Vip opening

Zondag 10 maart 2019


De jaarlijkse ontvangst voor Chapeau-relaties op TEFAF werd weer druk bezocht. Menigeen combineert 'de borrel' met een bezoek aan deze prachtige kunstbeurs. Chapeau is initiatiefnemer van de Limburgse stand, waarin een groot aantal partijen verenigd is, waaronder de Gemeente Maastricht en de Provincie Limburg. Elke partner heeft eigen ontvangsten en rondleidingen en ook de TEFAF-organisatie zelf is een graag geziene gasten bij standnummer 708 onder de naam Chapeau/Maastricht Region.

Buiten de besloten ontvangsten om is de stand vrij toegankelijk en kan het publiek kennismaken met enkele werken uit de expositie rond kunstenaar Basquiat die op dit moment loopt in Schunck in Heerlen, het werk van de Stichting Restauratie Atelier Limburg en de campagne 'TEFAF and the city'.

Foto's : Frits Widdershoven 

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook

 • blog jo zaterdag

  Casual

  Zaterdag 9 maart

  'Schoonheid. Daarom raak ik zo in een soort van extase wanneer TEFAF Maastricht begint'

 • Een BuitenGewoon prachtig kinderboek

  Een BuitenGewoon prachtig kinderboek

  Vrijdag 8 maart

  Dyanne maakt een bijzonder schrijfproces van dichtbij mee

 • Atelier

  Atelier

  Vrijdag 8 maart

  Restaurantgids 2019