De brutale sfeer van de eighties centraal

Expositie Generation 80 Experience op Luik-Guillemins

Maandag 25 maart 2019

‘SOS planet’, ‘Golden Sixties’, ‘Luik 14-18’ en ‘Dali’, is een greep uit de culturele tentoonstellingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden in Europa Expo op station Luik Guillemins. Ook de huidige productie, Generation 80 Experience, is er een die bezoekers zich nog lang zullen herinneren.

Generation 80 Experience
De brutale sfeer van de eighties staat centraal in de expositie Generation 80 Experience. De expositie neemt de bezoekers mee terug naar de tijd waarin de vijftigers van nu volwassen werden en zoek ging naar nieuwe ervaringen. Een generatie die zich liet meeslepen door een sfeer van vrijheid en de wereld opnieuw uitvond. Bezoekers van de expositie in Luik stappen als ware in een tijdmachine en herbeleven de hoogtepunten van dit bewogen decennium. Onder andere Indiana Jones, Thriller van Michael Jackson en de val van de Berlijnse muur passeren de revue op de Generation 80 Experience

Praktisch
De expositie Generation 80 Experience is nog tot en met 2 juni te zien op Luik-Guillemins. De expositie is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.30 uur. Entreeprijzen variëren afhankelijk van de dag van de week, online zijn tickets voor € 1 per persoon te koop.

Kijk voor meer informatie op www.europaexpo.be

_________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook