Grote opkomst bij Jaarlijks galafeest Tempeleers

Fotoverslag

Zaterdag 23 februari 2019


Vrijdagavond vond bij Château Neercanne in Maastricht het gala van de Tempeleers plaats, ook wel de 'Soiree de la Charite' genoemd. Dit omdat de volledige opbrengst van de avond ten goede komt aan de 'sjariteit binne de Mestreechter Vastelaovend'. Met 70 aanmeldingen meer dan vorig jaar was het gala zo goed als uitverkocht. 

Voorafgaand aan de feestavond konden de gasten kiezen tussen een uitgeserveerd viergangendiner in het kasteel of een walking dinner aan de overzijde. Waarna vervolgens 'Zienen Hoegen Hoeglöstegheid Stadsprins Armand d'n Ierste' het gala officieel opende in de grotten. 

Met een combinatie van het prachtig gekleed publiek (mannen in black tie en de vrouwen in blinkende galajurken) en diverse top optredens van o.a. Session, Samantha Steenwijk en Erwin werd er tot in de late uren gevierd. 

Fotoverslag: Frits Widdershoven 

Ook een verslag van de Daina & Xavier vlog van het Gala van de Tempeleers

 

Jo Cortenraedt maakte ook voor L1mburg Centraal een verslag van de avond.

Lees ook