Wie wordt de jonge horeca ondernemer van Limburg?

Jong talent prijs tijdens eerste culinair Limburg gala

Donderdag 3 januari 2019

Limburg staat als Bourgondisch bekend, daar waar het bruist van de culinaire bedrijvigheid. Om dit extra te onderstrepen en een impuls te geven, lanceert Chapeau een nieuw initiatief: Het 1ste Limburgs Culinair Gala. Een avond waarop we de betere gastronomie van Limburg en de grensstreek een podium geven en de gastronomie als sector in de spotlights plaatsen. Extra aandacht zal er zijn voor jonge talenten in de gastronomische wereld, zowel in de keuken als in de bediening. Tijdens het animerende, avondvullende programma reikt Chapeau samen met partners tevens diverse prijzen uit aan de Limburgse horeca, zoals al diverse jaren gebruikelijk. Daarnaast wordt ook de geheel vernieuwde Chapeau Restaurantgids 2019 gepresenteerd. 

Tijdens de avond zullen maar liefst 5 jong talent prijzen worden uitgereikt:

-Jong Limburgs talent in de keuken, nog in opleiding

-Jong Limburgs talent in de bediening, nog in opleiding

-Jong Limburgs talent in de keuken tot 25 jaar 

-Jong Limburgs talent in de bediening tot 25 jaar

-Jong Limburgse horeca ondernemer tot 25 jaar

De eerste twee prijzen worden mede gekozen door de onderwijsinstellingen Arcus College en Roc Gilde Opleidingen food & hospitality college. En is mede een initiatief van Foodlab Limburg. De talenten in keuken en bediening tot 25 jaar, worden gekozen door een professionele jury, die later bekend zal worden gemaakt.

Wenst u een kandidaat aan te dragen voor de prijs: Jonge Limburgse horeca ondernemer? 

Gelieve de naam van de horeca ondernemer en van de horeca zaak te mailen naar marketing@chapeaumagazine.com. Dit kan tot 20 januari 2019. Uit alle inzendingen wordt een top 3 bekend gemaakt. Waarna vervolgens een vakjury hierover zich zal ontfermen, om tot een winnaar te komen. Deze wordt op het culinair gala bekend gemaakt. 

De eerste editie, op maandag 28 januari, vindt plaats bij Château St. Gerlach in Valkenburg. Tijdens de avond nemen de chefs-koks van de vier Oostwegel Collection-locaties elk een gerecht voor hun rekening. De avond wordt swingend met een live big band afgesloten op de dansvloer. 

Alle informatie op een rij:

Wat? Eerste Limburgs Culinair Gala 
Wanneer? 
Maandag 28 januari van 18u30 – 01u00
Waar? 
Château St. Gerlach, Valkenburg
Voor wie? 
De Limburgse restaurants in het hogere segment, horecaleveranciers, Chapeau Community Leden en liefhebbers van de Limburgse topgastronomie.                                                                

Dresscode? Black Tie 
Kostprijs?
150 euro per persoon ALL-IN, excl. BTW
                 Tien persoonstafel voor 1500 euro ALL-IN, excl BTW.

Voor informatie en/of reserveringen 

Gelieve te mailen naar events@chapeaumagazine.com. 
Volg voor meer informatie www.chapeaumagazine.com

Lees ook