VKW nieuwjaarsbijeenkomst

Fotoverslag

Zaterdag 26 januari 2019


De laatste vrijdag van de maand januari is traditioneel de dag van het VKW Limburg-event. Samen het glas heffen tijdens hét netwerkevent van ondernemend Limburg.

Aanwezig zijn de top-verantwoordelijken uit het Limburgse bedrijfsleven en talrijke Limburgse en niet-Limburgse prominenten uit de economische en politieke wereld.

Onder de naam Limburg Happening werd de al van origine prachtige locatie Hangar58 omgetoverd tot een feestelijk decor. Meer dan twintig procent meer aanmeldingen zorgde voor meer dan duizend gasten. Onder hen vele bekende en onbekende gezichten.

Dit netwerkevent is jaarlijks een ontmoeting in stijl en op culinair hoog niveau in een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer. Telkens wordt er gekozen voor een andere locatie. Vandaar dat Chapeau ook hier graag bij aanwezig is.

Foto's: Jempi Welkenhuyzen 

Lees ook