Nieuwjaarsreceptie Provincie uitverkocht huis

Kleurrijk gezelschap in Gouvernement

Auteur: Jo Cortenraedt
Donderdag 3 januari 2019


Dezer dagen zijn er weer heel veel nieuwjaarsrecepties, maar de meest populaire blijft die van de Provincie Limburg. Traditiegetrouw meteen op 2 januari en degenen die niet met vakantie zijn en hun eigen gemeente, partij, vereniging, gemeente  of instelling willen vertegenwoordigen, melden zich dan bij het Gouvernement. Ook deze keer zorgde dat weer voor een ‘uitverkocht huis’,  veel meer mensen kunnen er niet meer bij in de toekomst.

Voor velen is het een ideale receptie, want je komt er ‘iedereen’ tegen, zodat je meteen zo’n beetje alles gehad hebt. Daar komt bij dat er maar één speech is, namelijk die van gouverneur Theo Bovens en die verstaat de kunst om niet te lang uit te wijden en bovendien ook nog wat luchtige opmerkingen te maken tussen de ernst van de dag door.

Last but not least is dan ook nog de catering op niveau, met deze keer kleine gerechtjes van de restaurants Tout à Fait en Manjefiek uit Maastricht. Niemand kwam iets te kort en dat was mede de reden waarom de receptie enkele uren duurde.

De aftrap is gebeurd, iedereen kan nu weer aan de slag.

FOTOGRAFIE  FRITS WIDDERSHOVEN

Lees ook