Jos Cortenraad

Dinsdag 15 januari 2019

Jos Cortenraad (1961) werkte ruim twintig jaar in de journalistiek en acht jaar voor de Kamer van Koophandel, voordat hij zich in 2008 vestigde als zelfstandig tekstschrijver. Chapeau Magazine was één van zijn eerste opdrachtgevers, gevolgd door verschillende commerciële uitgevers, bedrijven en overheden. Nu drijft Jos met zijn partner Karin een professioneel tekstbureau (bccommunicatie) met een brede klantenkring. Jos schrijft onder andere voor de Provincie Limburg, Mediahuis Limburg, de Brightlands Campussen, de gemeente Sittard-Geleen, de Limburgse Werkgevers Vereniging, Health Foundation Limburg, Export Sociëteit Limburg en verschillende vakbladen en ondernemingen. Economische ontwikkelingen, met name in Zuid-Nederland, hebben zijn bijzondere aandacht. Jos is vader van twee dochters (18 en 20), sport zeer regelmatig en vertoeft graag in het warme buitenland, met name Zuid-Europa. Met ingang van januari 2019 blogt hij voor Chapeau Online één per maand over actuele economische zaken.

Lees ook