‘Geanimeerde avond bij ‘Captain’s dinner’

Cruise-avond met Corio Travel in hotel Voncken

Auteur: Jo Cortenraedt
Vrijdag 18 januari 2019


Het Captain’s Dinner van reisbureau Corio Travel, gehouden in hotel Voncken in Valkenburg, zorgde voor een geanimeerde avond, waarop de gasten niet alleen genoten van een mooi 4-gangenmenu, maar ook van bondige en boeiende presentaties van een aantal cruisemaatschappijen. Want dat was de link naar de titel van de avond. Reisorganisator Paul Crombag haalde het neusje van de zalm naar Valkenburg op het gebied van cruises. Niet zomaar een vakantie op de boot, maar bijzonder luxe reizen, zoals onder meer een cruise gecombineerd met een privé-vliegtuig.  Kwaliteit stond de hele avond voorop en dat konden de gasten zeer waarderen. De interesse ging niet zozeer uit naar de grote megaboten, maar naar de iets kleinere schepen met vooral heel veel comfort. De koude januari-avond bleek ideaal om zich alvast voor te bereiden op een mooie vakantie later in het jaar. En volgens Paul Crombag van Corio Travel, geven de boekingen aan dat de mensen erg reislustig zijn.”

Fotografie : Olga van Borren

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook