Fortas volle dochter Intergarde

Overname Fortas logische vervolgstap

Dinsdag 29 januari 2019

Op donderdag 10 januari j.l. heeft Intergarde het volledige aandeelhouderschap van Fortas verkregen. Fortas is in 2012 opgericht als joint venture tussen Intergarde en Nimo Security Groep.

Overname Fortas logische vervolgstap
Fortas is in 2012 opgericht als joint venture tussen Intergarde en de Nimo Security Groep te Valkenswaard, beide partijen waren 50% eigenaar. Deze samenwerking is destijds aangegaan voor een periode van 7 jaar. Aangezien deze termijn dit jaar verstrijkt, hebben beide partnerorganisaties de samenwerking geëvalueerd.  Uiteindelijk hebben beide partijen ermee ingestemd dat het 50% aandeel van Nimo overgenomen wordt door Intergarde. “De overname van het aandeelhouderschap door Intergarde is een logische vervolgstap.” verklaart Joost van den Boorn (directeur Intergarde & Fortas). Afgelopen donderdag 10 januari is deze overname geëffectueerd, middels een overdracht bij de notaris. Dit betekent dat Fortas vanaf deze datum 100% dochter is van Intergarde.

Volgende fase samenwerking Nimo en Intergarde
Hiermee is de samenwerking tussen Nimo en Intergarde niet ten einde. Integendeel, de samenwerking gaat juist een volgende fase in. Per 10 januari j.l. heeft Intergarde namelijk een 50% belang genomen in Nimo Dog & Event Security BV. Joost van den Boorn: “Intergarde is totaalleverancier op het gebied van beveiliging. Ons dienstenpakket was al erg uitgebreid en middels hondenbewaking maken we dit pakket compleet.”

_________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook