Campagne ‘TEFAF and the City’ van start

Band tussen kunstbeurs en de stad wordt verder aangehaald met nieuw programma

Maandag 21 januari 2019

Met het overhandigen van het campagnebeeld aan de TEFAF-organisatie door burgemeester Annemarie Penn-te Strake, is de nieuwe campagne TEFAF & the City van start gegaan. Dat is een nieuwe, intensieve samenwerking van culturele instanties, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Maastricht Marketing, MECC, Chapeau, Stichting Samenwerkende Hotels Maastricht, Centrummanagement, en TEFAF.  Doel is om TEFAF beter te verbinden met stad en regio door krachten te bundelen. 

Patrick van Maris, CEO van TEFAF, nam het beeld samen met voorzitter Nanne Dekking, graag in ontvangst: “In 2018 hebben we getekend voor een tienjarige samenwerking met het MECC, de stad Maastricht en de Provincie Limburg met de gezamenlijke ambitie om een omgeving te creëren waarin de beurs verder kan groeien en ontwikkelen. Onze band met Maastricht is sterk en deze campagne is een van de manieren deze samenwerking verder te versterken."

Voor gouverneur Theo Bovens een belangrijke nieuwe stap: “TEFAF geeft internationaal elan aan Maastricht én vice versa. Tefaf & the City zal die kruisbestuiving alleen maar versterken.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake beklemtoonde de nauwe band tussen TEFAF en Maastricht: “Deze samenwerking bevestigt opnieuw de goede band tussen TEFAF en de stad. De wisselwerking tussen TEFAF, het traditionele culturele aanbod, nieuwe cultuuruitingen en het cultureel ondernemerschap van Maastricht vergroot de aantrekkingskracht voor bezoekers, nieuwe bewoners, bedrijven en studenten. We kijken uit naar de editie van 2019 waar de campagne TEFAF & the City tot uiting komt.”

www.tefafandthecity.nl

Campagnebeelden:

De nieuwe campagnebeelden brengen letterlijk TEFAF en Maastricht dichter bij elkaar met links: portret gouverneur te zien bij The Weiss Gallery (op TEFAF) i.c.m. het Stadhuis. En rechts: portret 'Acrobat with violin' te zien bij galerie Bottegantica (op TEFAF) i.c.m. 'An Oriental Alabaster vase filled with different flowers, resting on a base, on which children are shown in bas-relief' te zien bij galerie Talabardon & Gautier (op TEFAF). Met de Sint Servaasbrug en het Bonnefantenmuseum op de achtergrond.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram