Townhouse Designhotel adopteert kamer Ronald McDonald Huis

Gastenverblijf volledig gerenoveerd en opgeleverd in Townhouse-stijl

Donderdag 20 december 2018

Het Townhouse Designhotel, onderdeel van de succesvolle hotelgroep LBH Hotels heeft een kamer in het Ronald McDonald Huis Maastricht geadopteerd. Het Huis biedt ouders een warm verblijf dicht bij hun ernstig zieke kind als hij of zij is opgenomen in het Maastricht UMC+. De adoptie houdt in dat de kamer volledig gerenoveerd en in Townhouse-stijl wordt geschonken aan dit bijzondere Maastrichtse Huis. ,,Maastricht doet veel voor ons, dus wij doen graag iets terug. Gasten een warm verblijf bieden zit in ons DNA”, aldus eigenaar Rino Soeters van LBG Hotels. ,,We staan middenin de Maastrichtse maatschappij. Voor ons een reden om dit bijzondere huis te ondersteunen. Een ‘home away from home’’ is onze missie in Townhouse Designhotel en deze missie sluit naadloos aan bij het bijzondere doel van het Huis.’

Margo de Kock, managing director van het Ronald McDonald Huis, is erg blij met het initiatief, zo  gaf ze vanmiddag bij de opening aan. ,,Ons Huis ontvangt geen subsidie en is dus volledig afhankelijk van sponsors, donaties en giften. Door onze kamers door Maastrichtse hotels te laten adopteren borgen we ons Huis voor de toekomst, en dat is een onbetaalbaar cadeau.” 

  

 

_____________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook