Swingend Sevagram Verwenzorg Benefiet

Ruim tweehonderd gasten op uitverkocht netwerkevenement in Rebelle

Auteur: Maarten van Laarhoven
Zaterdag 1 december 2018


In feestlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht vond gisteravond het jaarlijkse Verwenzorg Benefiet van Sevagram plaats. Dik tweehonderd gasten, relaties van Sevagram en hun relaties, waren naar de spectaculaire ruimte in de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade gekomen om een avondlang te ontspannen te netwerken en ongebreideld te genieten van een tot in de puntjes verzorgd diner. 

De inmiddels overbekende benefietavond, die alweer voor de zesde keer gehouden werd, werd deze keer opgeluisterd met een swingend optreden van onder andere de Motown Supremacy: drie swinging ladies of soul met indrukwekkende ‘Motown-stemmen’. Zij werden live begeleid door een funkband.

Sevagram heeft de goede gewoonte om haar relaties te verwelkomen op de meest spectaculaire plekken. Ook dit jaar maakte de organisatie deze belofte meer dan waar. Het sfeervolle Rebelle is namelijk genomineerd voor de landelijke titel ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018’, die begin volgend jaar wordt uitgereikt.

Behalve een exclusief 'sitting dinner' stond ook dit keer weer een kunstveiling op het programma, waarvoor bekende kunstenaars inmiddels werken hadden ingebracht. 

De netto-opbrengst van het netwerkevenement, ruim 18.000 euro, ten goede aan Sevagram Verwenzorg, een initiatief dat bedoeld is om mensen die afhankelijk zijn van langdurige zorg, zo nu en dan te verrassen met iets extra’s, zoals een etentje buiten de deur, een avondje naar het theater, een leuke stadstrip of een intiem verrassingsoptreden van bekende Nederlanders.

 

Foto's Frits Widdershoven

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram