Maastrichtse locatie bulthaup feestelijk geopend

International designmerk opent filiaal in Rechtstraat

Auteur: Demy Janssen
Zaterdag 15 december 2018


Op vrijdag 14 december werd het Maastrichtse filiaal van bulthaup Nederland feestelijk geopend. Maastricht is hiermee een exclusieve ‘boutique’ showroom rijker.

Bulthaup

Bulthaup is een Duits keukenmerk dat internationaal bekend staat om diens tijdloze en moderne keukens. Ook de functionaliteit van de keuken is belangrijk voor de ontwerpers van bulthaup. Het bedrijf werd in 1949 opgericht, ontving sinds die tijd diverse awards en heeft inmiddels overal ter wereld filialen.   

Locatie Maastricht

De tijdloze allure van Maastricht was reden genoeg om ook in Maastricht een boutique te openen. Deze vind je sinds deze week in een monumentaal pand in de Rechtstraat. Maikel Tomesen is de eigenaar van de bulthaup showroom in Maastricht. Tomesen heeft al van jongs af aan een passie voor het ontwerpen van keuken en leefruimte. Een liefde voor vormgeving heeft hij van huis uit meegekregen.

Opening

Bulthaupt Maastricht werd vrijdagavond feestelijk geopend. Te midden van prachtige designkeukens kwamen vrienden van bulthaup bij elkaar. Hier genoten ze van een goed verzorgd buffet en uiteraard een glaasje bubbels. Een multifunctionele kast was toch wel een eyecatcher tijdens de opening. Met deze kast wil het internationale designmerk laten zien dat hun designs meer zijn dan ‘gewoon’ mooie keukenmeubels, het zijn verbinders tussen keuken en interieur waar je tevens je eigen persoonlijkheid in kwijt kunt.  

Tore van Rooij, de country manager van Bulthaup Nederland, was ook aanwezig op de opening van de eerste bulthaup showroom in Limburg.

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook