Nieuw bestuur voor Les Tables Maastricht

Culinaire vriendenclub: stad moet ‘the good life capital of Europe’ worden

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 11 december 2018

De Maastrichtse culinaire vriendenclub Les Tables heeft een nieuw bestuur. De horecaondernemers Ilya Willems, Yves Mullenders, Dennis van der Meer en Didier Thomassen hebben plaatsgemaakt voor Ellen Kasdorp, Tuur Huijbregts, Annaline Doelen en Dimitra van Dormalen. Deze laatste wordt binnen het bestuur, sinds begin dit jaar onder voorzitterschap van Jelle Ummels, verantwoordelijk voor PR en Marketing. 

De nieuwe bestuursleden hebben grote aspiraties. Zij willen dat Maastricht ‘the good life capital of Europe’ wordt en gaan daar ook hard hun best voor doen, zo lieten ze gisteravond weten bij de presentatie van de nieuwe Les Tables-gids, waarvan het eerste exemplaar feestelijk werd overhandigd door Leontien Mees, de nieuwe directeur Maastricht Marketing.

In de gids, getiteld ‘Schuif Aan’ presenteren de 24 leden van Les Tables hun karakteristieke restaurants.

Tijdens de bijeenkomst werd ook even ingegaan op de nieuwe koers die Les Tables heeft ingezet. De club beschouwt zichzelf als een serieuze gesprekspartner als het gaat om thema’s als innovatie, vakmanschap, duurzaamheid en marketing & branding

Deze verandering vraagt een andere aanpak, een nieuwe visie en een strakke strategie. Met haar nieuwe bestuur verwacht voorzitter Jelle Ummels hier handen en voeten aan te kunnen geven.

 

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24