Meesterwerken Luik in La Boverie

Bijzonder expositie met grote namen

Zaterdag 22 december 2018


Voor een kunstzinnig uitstapje is Luik de komende periode zeker een interessante gedachte. Niet alleen omdat de stad een aantal bijna verborgen schatten heeft in de architectuur (soms naast nogal lelijke appartementsblokken), maar vooral nu ook vanwege een bijzonder mooie expositie in het vernieuwde museum La Boverie aan de zuidkant van de stad.

Onder de titel 'Luik Meesterwerken'  zijn maar liefst 250 kunstwerken (veelal schilderijen) te bewonderen uit de eigen museumcollectie van de stad. En dat is nogal wat want niet de minste kunstenaars zitten daarbij. Zoals Monet, Ingres, Chagall, Picasso, Pissarro, Delvaux, Debrë en nog aantal grote namen.

Wie het te ingewikkeld vindt om er naar toe te rijden, per trein gaat heel gemakkelijk en vanaf het prachtige stations Liège Guillemins is het maar tien minuten lopen.

www.laboverie.com

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!