Dirk Beljaarts nieuwe directeur Koninklijke Horeca Nederland

Maastrichtenaar richt zijn pijlen mede op de Haagse politiek

Donderdag 20 december 2018

Maastrichtenaar Dirk Beljaarts treedt per 1 februari aan als nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij is de opvolger van Rob Bongenaar die begin oktober afscheid heeft genomen. Beljaarts is sinds december 2014 lid van het Landelijk Bestuur van KHN. De afgelopen jaren werkte hij als General Manager bij Novotel in Amsterdam.

Beljaars is Honorair Consul van Hongarije in Nederland. Daarnaast is hij lid van de raad van advies van het Frans Hals Museum in Haarlem. Van 2009 tot mei 2013 was hij General Manager van het Golden Tulip Apple Park in Maastricht.

Beljaarts, die van 1998 tot 2001 studeerde aan de hoge Hotelschool Maastricht, kijkt ernaar uit om te beginnen als directeur van de invloedrijke belangenorganisatie met zo’n 20.000 leden, zei hij onlangs tegen het Parool. ,,Ik heb een enorme passie voor de horeca. Ik wil onze belangen behartigen in politiek Den Haag en op lokaal niveau. Dáár moeten we opkomen voor het belang van horecaondernemers."

__________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook