David Lynch ook bij Lumière

Retrospectief sluit aan op expositie 'Someone in my house'

Zaterdag 1 december 2018

Aansluitend op de spraakmakende expositie 'Someone in my house' van David Lynch in het Bonnefantenmuseum biedt filmhuis Lumière in Maastricht de komende weken een compleet retrospectief met films van Lynch. Want hij is in de eerste plaats wereldbekend om zijn films zoals 'Blue Velvet', 'The Elephant Man', 'Mulland Drive' en 'Twin Peaks, Fire walk with me'.

Praktisch alle films van David Lynch zijn de komende weken tot begin januari op diverse dagen te zijn. Bij de opening in Lumière waren er al ruim driehonderd filmliefhebbers of beter gezegd: Lynch-liefhebbers.

Lumière verwacht de komende dagen en weken een grote toeloop van fans voor deze films. Menigeen zal de combinatie maken van expositie en film, want voor Lynch draait het allemaal om hetzelfde, de wereld door zijn ogen met veel fantasie.

Lees ook