Gasten van restaurant Château Neercanne dineren in januari op unieke locatie

Interieur sterrenrestaurant voor een belangrijk deel vernieuwd

Woensdag 12 december 2018

Gasten van Château Neercanne dineren in januari 2019 drie weken lang op een bijzondere locatie. Het terrassenkasteel op de grens van Nederland en België gebruikt de eerste wintermaand van het jaar om het interieur van het restaurant een ‘compleet nieuwe look’ te geven. Niet alleen de entree en de receptie worden aangepakt, ook het restaurant krijgt een verjongingskuur met onder andere nieuwe wandbekleding, gordijnen en een likje verf.

Bekend is dat het team van Château Neercanne goed is in improviseren. Dat was in 2017 zo toen een hevige rookontwikkeling als gevolg van een hooibrand bij de Belgische buren grote schade aanrichtte in de eeuwenoude, als wijnkelder ingerichte mergelgrotten die deel uitmaken van het romantische kasteelcomplex. In januari, als Restaurant Château Neercanne drie weken de deuren sluit om de herinrichting vorm te geven, laat het team opnieuw zien dat het gemakkelijk inspeelt op veranderingen.

  

Het kasteel zelf mag dan dicht zijn, het culinair verwennen van de gasten gaat onvermoeibaar door. Van maandag 7 januari tot en met vrijdag 25 januari wordt in de sfeervolle mergelgrotten en wijnkelders van het château een gastronomisch grottendiner geserveerd voor €95,- per persoon. Het diner bestaat uit vijf gangen en een wijnarrangement dat bij de prijs zit inbegrepen.

Vanaf 26 januari 2019 verwelkomen de medewerkers van Château Neercanne hun gasten weer in het vernieuwde restaurant voor een lunch of een diner.

_____________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook

 • Maastrichter Maltezer bier

  Maandag 10 december

  Daina en Xavier vlog

 • De jonge ondernemer

  De jonge ondernemer

  Maandag 10 december

  Zonder goede mensen om je heen ben je als ondernemer nergens

 • Wyck

  Wyck

  Maandag 10 december

  blijft verrassen als meest authentiek stadsdeel van Maastricht