MOJEO wint Zilveren FD Gazellen Award

Maastrichts projectmanagementbureau de enige Limburgse winnaar

Auteur: Bo Ummels
Vrijdag 9 november 2018

Het Maastrichtse projectmanagementbureau MOJEO heeft de Zilveren FD Gazellen Award gewonnen. Het bedrijf naam de prijs in de categorie 'kleinbedrijf binnen Zuid-Nederland' gisteren in ontvangst in het Eindhovense congrescentrum Evoluon. MOJEO is daarmee het enige Limburgse bedrijf dat in de top drie van de FD Gazellen Award 2018 is geëindigd.

MOJEO, in 2014 opgericht door Luc Moens en gevestigd in het Poorthuis van Villa Kruisdonk, heeft de afgelopen drie jaren een omzetgroei van 322 procent bewerkstelligd. Daarmee is het Maastrichtse bureau de nummer twee van de in totaal 76 awardwinnaars binnen de regio Zuid en categorie Klein.

Om voor het eerst genomineerd te zijn voor deze award en direct al in de top drie te eindigen, stemt MOJEO onverwacht bijzonder blij, aldus een woordvoerder van het bedrijf. Mariëlle Gijsen, Sales & Marketing, nam de prijs in ontvangst. Ook zij is enorm trots op alle medewerkers 'die elke dag weer vol ‘mojo’ de projecten tot een succes maken bij de relaties'.

Het begrip ‘mojo’ – waar de naam MOJEO van afstamt – wordt door het bedrijf ingevuld als alles met passie en vol enthousiasme doen. Eigenaar Luc Moens kon gisteren niet aanwezig zijn bij de uitreiking, aangezien hij zich 'vol mojo' voorbereidt op de marathon in Athene die aanstaande zondag plaatsvindt. Wellicht neemt hij de gouden plak mee naar huis?

De FD Gazellen worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland die een bovengemiddelde groei van tenminste 20 procent hebben gerealiseerd over de laatste drie boekjaren. De top drie binnen de regio zuid luidt achtereenvolgens Werken in de Kempen, MOJEO en Table du Sud. Op 15 december vindt de grote finale plaats van de awards.

Lees ook