Leontien Mees nieuwe directeur Maastricht Marketing

Ervaren marketingstrateeg opvolger van Lars Flinkerbusch

Maandag 12 november 2018

Leontien Mees is benoemd  tot directeur van Maastricht Marketing. Zij wordt daarmee de opvolger van Lars Flinkerbusch.

Sinds begin 2017 is zij manager Marketing & Communicatie bij Maastricht Marketing, tevens lid van het Management Team. Op het terrein van de marketing was zij de rechterhand van Lars Flinkerbusch en mede-initiator van de huidige meerjarenstrategie van de organisatie ‘building the good life capital’.  Zij volgde diverse opleidingen in de marketing en communicatie in binnen- en buitenland, en werkt sinds 1995 in deze sector in diverse functies bij commerciële organisaties (onder andere communicatieadviesbureau’s zoals Zandbeek in Eindhoven, PwC en filmstudio Cinecittà) in Nederland, Rome en Parijs. Leontien woont met haar gezin in hartje Maastricht.
 
Mirjam Depondt, voorzitter Raad van Toezicht van Maastricht Marketing, noemt Mees een sterke en gedreven nieuwe directeur die met veel kennis, kunde en élan de koers van Maastricht Marketing verder invulling zal geven.

De nieuwe directeur begint met heel veel enthousiasme aan haar nieuwe functie. ,,Binnen Maastricht Marketing zet iedereen zich dagelijks met enorm veel toewijding in voor deze prachtige stad. Ik ben heel trots dat ik nu als directeur verder richting mag geven aan deze organisatie en mee mag bouwen aan de toekomst van Maastricht. Ik kijk uit naar de vele samenwerkingen die dat met zich meebrengt.”
 

_________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook