JIM Businessnight geslaagd

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Zaterdag 24 november 2018


Nieuwe schwung voor Jumping Indoor Maastricht. Dat mag vastgesteld worden na de eerste businessnight, die op initiatief van de nieuwe bestuursleden Ward Vleugels, Pierre Gubbels en Hennie Bastiaans werd gehouden.

Het bedrijfsleven en zeker ook de Provincie Limburg waren flink vertegenwoordigd, met heel wat 'decision-makers' die niet alleen genoten van de paardensport maar ook van de culinaire gerechten van de vijf restaurants van Crossing Borders: La Becasse, De Leuf, Café Sjiek, Sofa en Vivendum.

„Het evenement is van 3 naar 4 sterren gegaan, maar uiteindelijk hopen we voor 5 sterren", vertelde Ward Vleugels, die eerder op de dag nog een eremedaille kreeg van de Gemeente Maastricht.

Albert Verlinde, bekend van onder meer RTL Boulevard en zijn theaterproducties, was er als nieuwe commissaris van het MECC. „Ik ben erg trots dat zo'n mooi evenement groeit en bloeit. Maastricht verdient dat ook."

„We hebben dit jaar als Provincie iets extra geïnvesteerd in JIM", zei gedeputeerde Ger Koopmans, „omdat zich nu de kans voordoet om het evenement een extra duw in de rug te geven. Dat succes trekt voor de toekomst weer nieuwe sponsoren aan."

Ook de tribunes waren goed gevuld terwijl in de ring de beste ruiters en paarden ter wereld aantraden. Ook kon het publiek genieten van de sensationele vierspan-menwedstrijden waarbij gestreden werd voor de wereldcup.

Na afloop van de wedstrijden was er nog een optreden van zangeres Belle Perez.

Ook vandaag en morgen zal het nog behoorlijk druk worden in MECC Maastricht, zo is de verwachting.

FOTOGRAFIE  FRITS WIDDERSHOVEN  

Lees ook