Feestelijke start restaurant Rantrée op unieke locatie

Fotoverslag / videoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Donderdag 1 november 2018


Er was lang naar uitgekeken door de schare vaste gasten van restaurant Rantrée en ook door de collega’s. Hoe zou de nieuwe locatie op het Dormio Resort Maastricht er gaan uitzien? Nou, spectaculair, mogen we concluderen na de openingsavond.

Op de 8e etage hebben Ralph Hermans en Jennifer Silvius een prachtige zaak geopend met een geweldig panorama op zowel Maastricht als België. Buiten is het helemaal in orde, binnen ook. De keuken is bijzonder ruim en dat is voor de crew achter de pannen, inmiddels bestaande uit negen mensen, een geweldige vooruitgang na de kleine werkruimte op de Kesselskade in het centrum van de stad.

De inrichting is warm en sfeervol, met een goede verlichting. Het restaurantgedeelte is onder verdeeld in een private dining-ruimte en daarnaast de à la carte ruimte om de bar heen. Vanaf elke plek heb je een prachtig uitzicht. Ook vanuit de aparte winebar, waar je vooraf of na het diner lekker kunt genieten.

De openingsavond verliep perfect met veel vaste gasten die waren uitgenodigd, en ook heel wat collega’s van onder meer de restaurants Bretelli, Rozemarijn en Atelier. Het vijf-gangen diner en de aangepaste wijnen gaven een mooi inzicht in wat we hier de komende tijd kunnen gaan verwachten: een hoogstaande keuken, een warme gastvrijheid, avontuurlijke wijnreizen en veel comfort. 

 

Fotografie Frits Widdershoven

_______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook