Botox in een bekertje

Cynthia test een collageendrankje dat haar jonger houdt

Auteur: Cynthia Reekmans
Woensdag 28 november 2018

Hoe zullen de mensen eruit zien tegen 2030?  Vol fillers, botox, zonder rimpels, met ellelange wimpers en extensions tot aan de grond?  Een tiental jaar geleden twijfelde ik nog of ik wel kinderen op deze aardbol zou zetten, want tegen de tijd dat ze 20 zullen zijn, beslissen ze zelf hoe ze eruit gaan zien.  En dat vond ik best wel een beetje beangstigend. Een wereld vol perfectie.

Ondertussen doen robots en hologrammen hun intrede in ons leven. We zullen ermee moeten leren leven. Zelf wil ik geen robot worden, maar er zo lang mogelijk goed blijven uitzien. En af en toe wat hulp, dat kan geen kwaad, toch?

 Natuurlijke botox
Botox? Nee dat durf ik niet. Ik probeer er op een bravere en minder ingrijpende manier een beetje jonger uit te zien. Die naalden zijn niet helemaal mijn ding. Daarom drink ik sinds kort Nutraskin, een collageendrankje dat de huid van binnenuit voedt en zo elastischer maakt.

Ik verzorg mijn huid al jaren zo goed ik kan. Elke ochtend en avond reinig ik en voed ik mijn gelaat met een dag- en nachtcrème. Toch kan ik de rimpels en tekenen van ouderdom niet tegenhouden. Ik ben ervan overtuigd dat huidverzorging ook van binnenuit aangepakt kan worden. Gezonde voeding, weinig alcohol en - zeker - niet roken helpen daarbij. Een extra hulpmiddeltje om de huid van binnenuit te voeden is NutraSkin Collagen Drink, een anti-aging drank op basis van Verisol collageen.

 Collageen
Collageen houdt de huid elastisch en wordt opgenomen door de diepste huidlagen. De collageenpeptiden vullen rimpeltjes als het ware van binnenuit op. Daarnaast bevat NutraSkin Collagen een flinke dosis vitamine C.  Deze vitaminen zorgen dan weer voor de aanmaak van collageen, nodig voor een stevige huid.

Nutraskin is mooi verpakt in aparte zakjes poeder, dat je kan oplossen in water, in een smoothie of fruitsap. Ik drink het elke ochtend op nuchtere maag met water, voor ik de boterhammen van mijn kinderen smeer.  Het feit dat het een poeder is, verhoogt en versnelt de opname van de hoeveelheid collageen in je systeem.

De zakjes zitten per twintig verpakt in een mooie doos. Studies hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis van dit beautysupplement de rimpels na vier weken aanzienlijk minder diep maakt.  Het beste resultaat behaal je als je deze kuur acht weken volhoudt.

Ik zit nu in de helft van de kuur, en merk wel al een verschil.  De lijntjes onder mijn ogen zijn duidelijk minder hard en mijn huid glanst terug.

Opgelet vegetariërs: Verisol is collageen dat afkomstig is van de huiden van runderen en varkens. Als je dus echt all the way gaat in het vegetarisme, kan je dit drankje helaas niet innemen.

Ach, de eeuwige jeugd.  We willen het toch allemaal.

________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

 

 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

TEFAF 2018

Voor de 31ste keer organiseert TEFAF een van de meest prestigieuze kunstbeurzen van de wereld. Het Mecc in Maastricht staat wederom centraal, waarbij ongeveer 280 kunst- en antiekhandelaren en galerieën hun pronkstukken tonen.

Algemene info
- Donderdag is de "Early Acces Day"
- Vrijdag volgt de officiële preview
- De kunstbeurs is voor publiek geopend van 10 t/m 18 maart
- Tickets zijn hier te verkrijgen
- Vorig jaar bezochten 75.000 mensen de beurs
- Chapeau maakt dagelijks TEFAF TV dat internationaal wordt uitgezonden

TEFAF Maastricht 2017