Winnares het gezicht van Limburg NL/BE 2018

Carmen Kremer

Auteur: Demy Janssen
Woensdag 3 oktober 2018

Ieder jaar gaat Chapeau Magazine in samen-werking met Sessibon op zoek naar het Gezicht van Limburg. Deze zoektocht draait niet om het vinden van Limburgs next topmodel, maar van een jongedame die het Limburgse ‘goede leven’ uitstraalt.

  

Beauty, brains én een goede portie Bourgondisch van het leven kunnen genieten, daarop lette de jury tijdens de finale van het Gezicht van Limburg, waar de vijf finalisten de tijd kregen om zichzelf voor te stellen en vragen van de jury te beantwoorden. ‘Hoeveel Limburg zit er in jou?’ stond centraal tijdens de finale. Carmen Kremer won de finale en mag zichzelf het Gezicht van Limburg 2018 noemen. „Mijn deelname aan het Gezicht van Limburg was eigenlijk puur toeval. Ik was samen met mijn moeder aan het winkelen in Maastricht toen we langs de voorrondes liepen en ik werd aangesproken door iemand van Sessibon. ‘Dat moet je doen’, zei mijn moeder. Zonder al te veel verwachtingen ging ik die middag op de foto. Ik had nooit verwacht door te gaan naar de finale. En toen won ik ook nog, dat was echt een enorme verrassing!”

BOURGONDIËR IN HART EN NIEREN
„Ik ben negentien jaar en woon al mijn hele leven in Landgraaf. Momenteel geniet ik van mijn zomervakantie, in september begin ik aan het tweede jaar People and Business Management in Sittard. In mijn vrije tijd geniet ik van het leven: terrasje pikken, hapje eten en af en toe een feestje. Daar maak je mij wel blij mee. Dat is denk ik ook waar-om ik het Gezicht van Limburg 2018 gewonnen heb, de Bourgondische levensstijl is mij op het lijf geschreven. En ik ben authentiek, origineel en, net als Chapeau Magazine, tijdloos.”„Toen ik veertien was ben ik al een keer bij Sessibon geweest. Daar ver-telden ze me dat ik veel potentie had maar nog te jong was. Daarna heb ik het modellenwerk eigenlijk nooit meer opgepakt maar besloten mijn tijd in andere passies en mijn studie te steken. Door het Gezicht van Limburg heb ik mijn blik naar de mogelijkheden in de modellenwereld wel bijgesteld. Die deur bij Sessibon staat nu op een kiertje en ik zou stom zijn om die kans niet te grijpen!”

Fotografie: Olga van Borren

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook