Thermae 2000 Vitaalste bedrijf van Limburg

Thermae 2000 in Valkenburg heeft dit jaar de prijs gewonnen van het Vitaalste bedrijf van Limburg.

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 10 oktober 2018

Thermae 2000 in Valkenburg heeft dit jaar de prijs gewonnen van het Vitaalste bedrijf van Limburg. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs aan hr-manager Nicole Kaijser-Voncken.

Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert Thermae 2000 van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Gezondheid en welzijn
Bij Thermae 2000 werken 180 medewerkers. Het bedrijf werd in 1989 opgericht als kuuroord, waarna geleidelijk meer recreatieve functies werden toegevoegd, evenals een hotel. Acht jaar geleden werd een lifestyleafdeling geopend die gasten adviseert op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Aangezien gezondheid en welzijn de kern zijn van het businessmodel van Thermae 2000, is vitaliteit ook opgenomen in de kernwaarden van het bedrijf. In 2017 eindigde Thermae 2000 al als tweede in de provincie en sindsdien heeft het bedrijf nog meer zijn best gedaan op vitaliteitsgebied. Zo is er overal vers water en fruit beschikbaar en worden in het bedrijfsrestaurant gezonde maaltijden geserveerd.

Landelijke winnaar
De kersverse provinciale winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 19 november uitgereikt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van ONVZ en MKB-Nederland.

_____________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram