Feestelijke opening Schaap en Citroen Maastricht

Fotoverslag

Dinsdag 30 oktober 2018


Dinsdagavond vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe vestiging van Schaap en Citroen in Maastricht. De opening werd verricht door Veronica presentator Wilfred Genee, die tevens het gezicht is van het horlogemerk Hublot voor Schaap en Citroen. Meer dan honderd genodigden waren aanwezig bij dit heugelijke moment. De nieuwe locatie bevindt zich tegenover de Bijenkorf in de Maastrichter Brugstraat. 

Alle aanwezigen waren het erover eens dat de komst van het merk Schaap en Citroen en enorme aanwinst is voor de Stad Maastricht. Voor juwelen en horloges in het topsegment is juweliershuis Schaap en Citroen namelijk al vele decennia een gerenommeerde naam in Nederland. De afgelopen 129 jaar zijn de familie Schaap en familie Citroen een nationaal begrip geworden.

In december 2009 nam de bekende Maastrichtse juweliersfamilie Martens Schaap en Citroen over. Na vele jaren werd Schaap en Citroen door deze overname opnieuw een familie bedrijf. Door de opening van deze Schaap en Citroen vestiging in Maastricht lijkt de cirkel helemaal rond te zijn. 

Fotoverslag: Frits Widdershoven

Lees ook