Limburg Boven op Biënnale Interieur Kortrijk

Vijftigjarige beurs hoogmis voor het creatieve design in Vlaanderen

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Maandag 22 oktober 2018


De Biënnale Interieur in Kortrijk is niet alleen de hoogmis voor het creatieve design in Vlaanderen, het is ook’ the place to be’ voor iedereen die innovatieve projecten wil ontdekken rond meubels, sanitair, domotica, textiel, verlichting en totaalinrichting.

De beurs bestaat dit jaar vijftig jaar en focust meer dan ooit op jong talent, duurzaamheid en nieuwe materialen. Limburg is als vanouds weer zeer sterk vertegenwoordigd op de beursvloer en in het nevencircuit. ‘Designer of the Year’ werd Frederik Delbart uit Alken met zijn meubel- en productontwikkeling. Maar ook Studio Segers, Il granito, Indera, Alain Monnens, Frits Jeuris, LensAss, Koen Roux, Eden Design en vele anderen geven acte de présence.

Wat het extra leuk makt is dat Interieur ook de stad verkent. Zo vult Roel Vandebeek met zijn Dublo baksteen van Nelissen Steenfabriek Kesselt de imposante hal van het Guldensporencollege en is Benny Conings van Atelier Haute Cuisine in As te vinden in het voormalige St.Maartenziekenhuis.

Info: www.interieur.be en  FB wanderfulDesign - en #wwwwanderful

Fotografie: Jempi Welkenhuyzen en Patrica Goijens (Delbart)

_____________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook