Cateraar Van Melick vergroot slagkracht

Marco Geurten (52) treedt toe als aandeelhouder familiebedrijf

Auteur: Xavier Cortenraedt
Woensdag 3 oktober 2018

Een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling en groei van Van Melick Groep uit Kerkrade. Marco Geurten, eigenaar/directeur van DIS in Sittard, is toegetreden als aandeelhouder en compagnon van Jorrit van Melick.

Van Melick heeft de laatste jaren een grote sprong gemaakt. Het bedrijf behoort al jaren tot de top van cateraars in de Euregio. Recent is in Kerkrade een nieuw bedrijfspand (2400 vierkante meter) in gebruik genomen, met veel mogelijkheden om op het hoogste kwaliteitsniveau in catering en events verder te groeien.

De ondernemer Jorrit van Melick (37) is blij met Marco Geurten (52) als compagnon. ,,Het familiebedrijf groeit en het is fijn om samen te kunnen sparren. Samen zijn we sterker.”

Jorrit van Melick zal de dagelijkse leiding over het bedrijf houden, nu met ondersteuning van Marco Geurten. De twee mannen kennen elkaar al langer. Doordat Marco Geurten het afgelopen jaar als adviseur het familiebedrijf nog beter heeft leren kennen, ontstond het plan tot samenwerking, dat steeds serieuzere vormen aannam.

Jorrit van Melick heeft een volgende stap duidelijk voor ogen. ,,Met de kennis en visie van Marco Geurten kunnen wij onze labels ‘Van Melick the catering company’, ‘MEES catering’ en ‘Van Melick Culinair’ versneld door ontwikkelen. Samen met onze toppers van medewerkers natuurlijk.”

Marco Geurten had in zijn studententijd al plannen om samen met een vriend een cateringbedrijf te starten. ,,Samen gaan we ons erop richten om de allerbeste cateraar in de Euregio te worden met nieuwe en bestaande eigen locaties, voor bijzondere events op maat en catering op hoog niveau.”

 

Lees ook