Business Breakfast Club bij Domaine La Butte aux Bois

Ontbijt ten voordele van Ronald McDonald Huizen

Donderdag 4 oktober 2018


Donderdagochtend vond bij Domaine La Butte Aux Bois in Lanaken de maandelijkse bijeenkomst plaats van de  Business Breakfast Club. Dit  is een initiatief van ondernemers en directieleden uit MKB, middelgrote en corporate organisaties om samen een mooie extra bijdrage te kunnen leveren aan het blijven voortbestaan van de Ronald McDonald Huizen Limburg.

Elke maand wordt er op een andere locatie ontbeten. Dit biedt uiteraard ook een prachtige gelegenheid om ondernemers uit de eigen regio te ontmoeten of beter te leren kennen,  het netwerk uit te breiden en een kijkje te nemen achter de schermen bij andere deelnemende bedrijven. 

Gastheer Marc Alofs nam de mensen mee in een boeiend verhaal van de ontwikkelingen van Domaine La Butte Aux Bois van de afgelopen jaren.

Bianca Lotz, media adviseur bij Chapeau, gaf een korte presentatie over de cross mediale ontwikkelingen bij Chapeau.

Fotoverslag: Frits Widdershoven

Lees ook