39 nieuwe deelnemers op TEFAF MAASTRICHT 2019

Versterking in de moderne sectie

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 1 oktober 2018

Aan TEFAF Maastricht 2019 zullen maar liefst 39 nieuwe kunsthandelaren deelnemen. Dat betekent ook dat er aantal handelaren afvallen, omdat de beursruimte in MECC Maastricht niet groter zal zijn.

In totaal zullen 277 deelnemers hun opwachting maken.

Met 14 nieuwe deelnemers vinden de grootste veranderingen plaats in TEFAF Modern. In totaal zijn de nieuwe handelaren verspreid over de acht secties (TEFAF Ancient Art, TEFAF Antiques, TEFAF Design, TEFAF La Haute Joaillerie, TEFAF Modern, TEFAF Paintings, TEFAF Paper en TEFAF Tribal).

  

Belangrijke nieuwe namen binnen TEFAF Modern zijn bijvoorbeeld Galerie Gmurzynska (Verenigde Staten), Simon Lee Gallery (Verenigd Koninkrijk), Pace Gallery (Verenigde Staten), Almine Rech (België) en Sprüth Magers (Verenigd Koninkrijk).

 TEFAF Maastricht staat van oudsher bekend als 's werelds toonaangevende beurs voor oude kunst; met het vernieuwde deelnemersveld van TEFAF Modern verstevigt de beurs haar wereldwijde positie als leidende kunstbeurs voor alle disciplines en periodes.

  
“De vernieuwde meer transparante selectieprocedure die TEFAF dit jaar introduceert moet in het licht worden gezien van de manier waarop onze organisatie permanent op zoek is naar verbetering en modernisering”, zo zegt voorzitter Nanne Dekking.

„Zo hebben wij een aantal nieuwe handelaren uitgenodigd om deel te nemen aan de beurs – een verandering die het duidelijkste merkbaar is in de sectie TEFAF Modern.”

 

______________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook