Prestige Trendboek voor het eerst ‘grensoverschrijdend’

Belgische uitgever kiest Chapeau als partner voor prestigieus jaarboek

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 13 september 2018

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht in hardcover van de jongste ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en lifestyle, krijgt voor het eerst een ‘grensoverschrijdende’ editie. Het boek wordt al jaren met veel succes uitgegeven in Belgisch Limburg en is daar een begrip. 

Voor de uitgave van het Prestige Trendboek editie 2019 is een joint-venture opgezet tussen Amper&Sand, een recent opgerichte dochteronderneming van het Hasseltse communicatiebureau Hands, en Chapeau, het lifestyleplatform dat vooral bekend is van het tweemaandelijkse magazine, maar al enkele jaren een veel bredere opzet kent.

Het Prestige Trendboek gaat op speelse wijze in op de 100 nieuwste inzichten en visies in en op het dagelijkse leven en belicht deze vooral aan de hand van de ontwikkelingen in het midden- en kleinbedrijf. Het Prestige Handboek wordt elk jaar uitgebracht in januari. Editie 2019 wordt de eerste editie dus die dieper ingaat op de laatste trends en ontwikkelingen in de beide Limburgen. 

  

Het Prestige Trendboek 2019 zal officieel gepresenteerd worden tijdens de zogeheten Nieuwjaarsinventito van het Belgisch Limburgse ondernemersnetwerk Voka/Kamer van Koophandel, die traditioneel zeer druk wordt bezocht.  

,,Door samen te werken met partners als Chapeau in Maastricht, kunnen wij onze Belgische klanten een grensoverschrijdend doelpubliek aanbieden”, zegt initiatiefnemer Sven Martens. De Content Publisher werd in 2013 in Belgisch Limburg uitgeroepen tot Jonge Ondernemer van het Jaar. Recent is hij door Hands aangetrokken om de nieuwe dochteronderneming Amper&Sand verder uit te bouwen over de landsgrenzen heen.

Chapeau zal, naast het aanbrengen van Nederlandse trendpartners, zorgdragen voor de distributie van het Prestige Trendboek op exclusieve events als TEFAF (kunst- en antiekbeurs) en de Horecabeurs BBB in Maastricht, aldus Martens. Het Hasseltse communicatiebureau waar hij zich bij aangesloten heeft is geen vreemde op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft al jaren een strategisch partnership met congresorganisator Klinkhamer Group uit Maastricht.

Ook voor Chapeau heeft de samenwerking met de partner uit Hasselt – die de Belgische advertisingmarkt uiteraard zeer goed kent – veel voordelen, zegt Xavier Cortenraedt, brand manager bij Chapeau. ,,Het Prestige Trendboek is als jaarboek qua concept en inhoud uniek en zal daarom ook in Nederland graag gelezen worden.  Bovendien is het aanvullend op ons eigen bekende lifestyle-magazine Chapeau.”

Het Prestige Trendboek is opgebouwd rond 100 nieuwe trends die jaarlijks veranderen en samengevat worden in verschillende rubrieken zoals mode en beauty, business, reizen, gezondheid, auto’s, food, living, design en society. Het verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren.  

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram