Openingsborrel Parkstad Culinair in Heerlen

DAINA & XAVIER vlog

Vrijdag 7 september 2018

Wekelijks neemt Daina, Xavier of een van de Chapeau bloggers je mee naar de mooiste evenementen die Limburg NL/BE rijk zijn. Afgewisseld met andere thema’s, passend bij het goede leven in beide Limburgen. En tweewekelijks worden alle items op donderdagavond samengevat in de DAINA & XAVIER Recap.

DAINA & XAVIER vlog -  Daina van Wankum en Demy Janssen waren aanwezig bij de eerste dag van Parkstad Culinair, officieel geopend door waarnemend burgemeester Emile Roemer. Bekijk de vlog voor een eerste indruk, lees de uitgebreide blog van Demy op de website en kom gauw langs voor een hapje en een drankje!

 

 

___________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook