Limbourgeois-items voortaan actueler bij L1 TV

Niet meer opgespaard tot zondagavond

Auteur: Jo Cortenraedt
Vrijdag 7 september 2018

Door de nieuwe programmering bij L1 TV zullen de items die gemaakt worden door Jo Cortenraedt, hoofdredacteur van Chapeau Magazine, niet meer op zondagavond worden uitgezonden in het programma Limbourgeois, maar in het nieuwe programma L1mburg Centraal, dat dagelijks op de buis komt.

De Limbourgeois-achtige onderwerpen bevatten met name de Limburgse gastronomie, kunst- en cultuur, lifestyle en society. Deze items worden actueler, omdat ze niet meer opgespaard worden tot de zondagavond, maar meteen dezelfde of de volgende dag worden uitgezonden, in een aantal gevallen zelfs live in de uitzending van L1mburg Centraal.

„Dus iedereen die op deze gebieden iets speciaals te melden heeft, kan als vanouds met tips bij ons terecht”, zegt Jo Cortenraedt

Lees ook